Prijzen

Prijzen

"Wij zijn transparant, u hoeft geen contact met ons op te nemen om te weten wat onze prijzen zijn"

U heeft een duidelijk inzicht in wat u kwijt bent doordat wij werken met een uurtarief. U heeft hierdoor zelf in de hand hoeveel u kwijt bent. Naast dat Xi Webdesign transparant is in wat wij vragen ligt het uurtarief van XiWebdesign fors lager dan de concurrentie. U betaalt bij ons daarnaast geen maandelijks tarief of jaarlijkse kosten voor support. Bij ons zit dat er standaard bij in, wij noemen dat service.

  • Kosten ontwikkelen website

U betaald bij ons een starttarief van € 750. Hiervoor krijgt u 7 volle werkuren wat voor de meeste klanten voldoende zal zijn om een complete website te laten ontwikkelen. Voordat Xi Webdesign begint met het bouwen van de site zullen we altijd een indicatie geven van het aantal uren waarvan we mits er geen aanvullende eisen worden gesteld, niet van zullen afwijken om de site af te krijgen. 

Komt u boven het aantal uren? Dan is dit geen probleem. Voor elk uur extra werk rekenen wij een uurtarief van € 50.

U kunt ons als de website afgerond is hierdoor ook inschakelen om een aanpassing aan de website te doen als u er zelf niet uit komt. Zo bent u nooit meer kwijt dan u verbruikt. In tegenstelling tot wat veel andere bedrijven doen ronden wij niet af op een uur als wij slechts 10 minuten bezig zijn geweest. Alle werkzaamheden worden afgerond op kwartieren.

  • Kosten hosting

Naast de kosten voor het maken van een website bent u ook nog een jaarlijks bedrag kwijt aan hosting. Hosting is de locatie waar de gegevens van uw website opgeslagen zijn en is de instantie die zorg draagt voor de registratie van uw domeinnaam. XiWebdesign werkt met een professionele hostingpartner Xi Webdesign. De kosten voor het hosten van uw website en uw domeinnaam bedragen ongeveer  75 per jaar. Meer informatie hierover vind u op onze werkwijze pagina

  • Overige kosten

Heeft u een bestaande website die u aangepast wil hebben of slechts een enkele klus? Neem in dat geval contact met ons op voor een individuele prijsstelling.